Om Anna Living

Profil Anna Living

Skal dit hjem have en stil, der er rustik og unik? Besøg Anna Livings gårdbutik!

Lad hverdagens travlhed blive derhjemme og tag på tur til Anna Living i dejlige Tommestrup. Åbn døren til landlig luksus. Mærk roen. Og tag et stykke af den med hjem.

Butikkens stolthed er mine smukke tøjstativer fremstillet af vandrør og håndlavet af mig lige her på gården.

Tøjstativ af vandrør med to stænger i bunden
Anna Living butikken

om os

Butikken i Tommestrup

Savner du noget at hænge på dit nye tøjstativ?
Jeg forhandler også det skønneste secondhand tøj.

Her er både nye varer og loppefund.

Butikken er åben fredag og lørdag kl. 10.00 – 13.00 eller efter aftale.

Passer en anden dag dig bedre, er du altid velkommen efter aftale! Skriv til mig, hvornår du har lyst til at stikke hovedet ind. Så byder jeg på en kop kaffe og en bid hyggesnak 🙂

Tøj i kommission – Sådan fungerer det.
Som sælger kommer du forbi med tøjet. Du må gerne have sat en pris på tøjet og ellers prissætter vi sammen. Det er gratis at have tøjet hos mig og der er ingen aftale periode (da jeg kun har åben fredag og lørdag eller efter aftale).

Jeg har et stativ til dit tøj, jeg bøjler tøjet op og jeg laver markedsføring på tøjet. Vigtigt! Jeg modtager kun pænt tøj! Dvs. tøj uden pletter, huller og slid. Og kun tøj der er nyvasket (eller med prisskilt på) og der må ingen lugt være i tøjet.

Tøjet skal være i den kategori, der hedder: ”Tøjet hænger bare i skabet og bliver ikke brugt og du har ikke selv lyst til at bruge tid på at sælge det”.

Men sortere gerne i tøjet og tag kun det pæneste med. Har du fx gode mærker som NÜ, Lollys Laundry, Love & Divine, Liberté, Karen By Simonsen, Costa Mani, Culture, Black Colour, Kaffe, Objekt osv. (der findes masser af andre lækre mærker) er det at foretrække.

Men har du fx noget tøj fra H&M eller Vila som er rigtig pænt, har et sjovt print eller snit er det også fint at have med.

Prismæssigt skal dit tøj kunne sælges fra mellem ca. 100 – 400 kr. pr del. De størrelser der sælger bedst er 38/40/42/44.

Vi får 50 % af salgsprisen hver. Lige så snart jeg har solgt noget af dit tøj skriver jeg en besked til dig og sender dig pengene på mobile pay, så der er afregnet med det samme.

VIGTIGT AT VIDE:
Anna Living kan ikke holdes ansvarlig for fejl eller mangler ved de varer der er indleverede. Anna Living har ikke ansvar for hændelige uheld af den indleverede vare. Anna Living har ikke forsikret varerne. 

Besøg vores gårdbutik og gå på opdagelse i loppefund, tøj og brugskunst.

Find aktuelle åbningstider på Facebook siden.

Adresse

Tommestrupvej 18
4660 Store Heddinge
Se åbningstider på Facebook

 

Kontakt

Email:
hej@annaliving.dk
Tlf.: 26 14 82 89
CVR: 38161083